Εργαστήριο δημιουργικής γραφής Β' Κύκλος

Άλλη μια διαδρομή: από την εικόνα στο χαρτί

Εισηγητής : Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Έναρξη : Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2020

 

Ώρα: 18:00'-20:00'

επικοινωνήστε για εγγραφές

       Ένας κύκλος συναντήσεων δημιουργικής γραφής με τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο, κατά τον οποίο μέσα από μια ποικιλία ερεθισμάτων και ασκήσεων οι συμμετέχοντες θα κληθούν να κατανοήσουν σε βάθος και να μεταγράψουν δημιουργικά το αίσθημα μιας εικόνας, μιας λέξης, ενός αισθήματος προκειμένου να δημιουργήσουν ένα νέο πρωτότυπο έργο (τραγούδι, ποίημα, πεζό).
        Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος εργάζεται ως στιχουργός, μεταφραστής και συγγραφέας. Σπούδασε στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2004 έχει σταθερή παρουσία στην ελληνική δισκογραφία και την επιμέλεια μουσικών παραστάσεων, ενώ παράλληλα γράφει και μεταφράζει για το Θέατρο.
 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Λυπούμαστε κάτι πήγε στραβά!Δοκιμάστε αργότερα

Copyright © 2021 · All Rights Reserved

Groove House Studios Παύλου Μελά 11, 12131 Περιστέρι τηλ. 210 88 35 618 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.