Εργαστήριο ερμηνευτικής προσέγγισης Νέο τμήμα*

(8 συναντήσεις)

Εισηγητής : Νατάσσα Μποφίλιου

Ημέρα-ώρα: Τετάρτη 18.00'-21.00'

Έναρξη : Τετάρτη 7 Απριλίου

επικοινωνήστε για εγγραφές

*Στο εργαστήρι 'ερμηνευτικής προσέγγισης' θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε με τους συμμετέχοντες τον τρόπο που προσεγγίζεται ερμηνευτικά το τραγούδι. Θα δοκιμάσουμε και θα πειραματιστούμε αισθητικά και τεχνικά, ανάλογα με το ύφος και τις ικανότητες του κάθε ερμηνευτή, για την καλύτερη δυνατή απόδοση στην ερμηνεία. 

*Ο κύκλος αυτός έχει διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς οι συμμετέχοντες θα ερμηνεύουν τραγούδια αλλά και θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράζονται σε όλη τη διάρκεια του εργαστηρίου, λαμβάνοντας πολύτιμες γνώσεις και ανακαλύπτοντας τους ορίζοντες τους γύρω από την ερμηνεία του τραγουδιού.

*Μέχρι και μια εβδομάδα πριν την έναρξη του εργαστηρίου, οι ενεργοί συμμετέχοντες πρέπει να καταβάλουν τη συμμετοχή τους με έναν τίτλο τραγουδιού ελληνικού ρεπερτορίου και την τονικότητα που επιθυμούν να το ερμηνεύσουν.

**Το εργαστήρι μπορούν να παρακολουθήσουν ενεργοί συμμετέχοντες και ακροατές.

**Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι 3 ώρες.  

Ευχαριστώ πολύ 

Νατάσσα

 

 φωτογραφία: Γιάννης Καπλανίδης

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Λυπούμαστε κάτι πήγε στραβά!Δοκιμάστε αργότερα

Copyright © 2021 · All Rights Reserved

Groove House Studios Παύλου Μελά 11, 12131 Περιστέρι τηλ. 210 88 35 618 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.