Εργαστήριο θεατρικός αυτοσχεδιασμός με τον Γιάννη Ράμο

Έναρξη: Οκτώβρης

Τα groove house studios επεκτείνουν τη δράση τους στο χώρο της τέχνης και σηκώνουν για αυτό το χειμώνα την αυλαία στο θέατρο.
Δημιουργούμε ένα θεατρικό εργαστήριο με στόχο να ψηλαφίσουμε το «χώρο» που ονομάζεται «σκηνή» και ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Τη μετάβαση από μια πραγματικότητα στη δημιουργία μιας άλλης.
Το εργαστήρι βασίζεται στον θεατρικό αυτοσχεδιασμό (method acting) κάνοντας χρήση μιας σειράς τεχνικών και ασκήσεων προκειμένου να αρχίσει να φωτίζει ερωτήματα που απασχολούν τόσο τον ερασιτέχνη όσο και τον επαγγελματία ηθοποιό, χτίζοντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση του/της και τονώνοντας αξίες όπως αλληλοσεβασμός και ομαδικότητα.

Ο Γιάννης Ράμος γεννήθηκε το 1977. Με το θέατρο άρχισε να ασχολείται σε ηλικία 28 ετών στη σχολή Θεοδοσιάδη. Νωρίς άρχισε να συνεργάζεται ως ηθοποιος με γνωστούς σκηνοθέτες-δασκάλους του ελληνικού θεάτρου ενώ για σειρά ετών υπήρξε συνεργάτης της ομάδας ΝΑΜΑ, θέατρο Επι Κολωνω. Στη συνέχεια σκηνοθέτησε στην Ελλάδα και τη Σουηδία και έχει μεταφράσει σύγχρονα και κλασσικά έργα του σκανδιναβικού ρεπερτορίου. Στη Σουηδία δίδαξε θέατρο σε παιδιά, εφηβους και ενηλικες μέσα από σεμινάρια.
Φιλοδοξεί να διατηρείται καλλιτέχνης