Μάθετε περισσότερα

Είναι σημαντικό να μπορούμε, με απλές γραμμές, να σχεδιάσουμε τις ιδέες μας και να δημιουργήσουμε ενδυματολογικές συλλογές που μας αντιπροσωπεύουν.Με ένα απλό ρομπότ, σε μικρό χρονικό διάστημα, κατανοούμε το ανθρώπινο σώμα και ξεκινάμε να σκιτσάρουμε τις ιδέες μας πάνω σε σωστές βάσεις.

Εργαστήριο “Fashion Design” με την Έλενα Μαυροειδή

Μάθετε περισσότερα

Αν αγαπάτε τη μόδα και την ένδυση του ρούχου μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν γρήγορα και μεθοδικά και να μάθετε τη δημιουργία «γεωμετρικού πατρόν» στα μέτρα σας. Το γεωμετρικό πατρόν είναι το μόνο που μας δίνει τη δυνατότητα για την απόλυτη εφαρμογή στο σώμα μας. Ξεκινώντας και μαθαίνοντας πατρόν για φούστες, ξεκλειδώνετε μια νέα τεχνική για να κάνετε εισαγωγή στη μαγεία του πατρόν.

Εργαστήριο “Γεωμετρικό πατρόν Φούστες” με τη Ζωή Μουζενίδου

Μάθετε περισσότερα

Αν αγαπάτε τη μόδα και την ένδυση, μπορείτε να μάθετε από το μηδέν γρήγορα και μεθοδικά τη δημιουργία «γεωμετρικού πατρον» στα μέτρα σας. Κατασκευάζοντας γεωμετρικό πατρον με περιθώρια ραφής, τοποθετώντας το σωστά πάνω στο ύφασμα και μαθαίνοντας σταδιακά το ράψιμο και την ένωση του ρούχου. Η νέα μας συνεργάτιδα Ζωη Μουζενιδου έχει σπουδάσει στο Παρίσι στην «Esmod Paris» Ως σχεδιάστρια μόδας με Εξειδίκευση στο γεωμετρικό πατρόν-μουλάζ-Ραπτικη & σχέδιο μόδας. Στην Ελλάδα τελείωσε της Σχολη του «Βελουδακη» ως σχεδιάστρια μόδας (γεωμετρικό πατρόν – Ραπτικη & σχέδιο μόδας) Εργάζεται ως καθηγήτρια πατρόν -ραπτικής τη τελευταία πενταετία και έχει συμμετάσχει στο défilé της Tsumori Chisato στο Παρίσι ως βοηθός ελέγχου ροής & styling .

Εργαστήριο “Γεωμετρικό πατρόν Κορσάζ” με τη Ζωή Μουζενίδου