Ένας χώρος σεμιναρίων τέχνης & τεχνολογίας , φτιαγμένος από καλλιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου με πολυετή εμπειρία.

Με στόχο τη δημιουργία ενός “φυτώριου” νέων αυτόφωτων καλλιτεχνών, όπου θα λαμβάνουν όλα τα εφόδια για να μπορέσουν να δημιουργήσουν και να εξελιχθούν στην τέχνη που αγαπάνε!

Επίσης σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο μουσικό οργανισμό σε περισσότερες από 190 χώρες, ABRSM (ASSOCIATED BOARD OF THE ROYAL SCHOOLS OF MUSIC” από 1η Οκτωβρίου 2021, μπορούν να προετοιμάσουν μαθητές για όλα τα ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (GRADES) στη θεωρία και σε όλα τα όργανα, καθώς και για τα 4 Διπλώματα ARSM ,Dip ABRSM ,LRSM ,FRSM ,εκ των οποίων τα δύο τελευταία είναι BACHELOR και MASTER αντίστοιχα!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι με αυτή τη Συνεργασία μας, ανοίγουμε στα παιδιά σας ένα νέο δρόμο απόκτησης παγκοσμίως αναγνωρισμένων Μουσικών Διπλωμάτων από τα διεθνώς αναγνωρισμένα Ιδρύματα του Λονδίνου: Royal Academy of Music, Royal College of Music, Royal Northern College of Music, Royal Scottish Academy of Music and Drama και τα βάζουμε στο μαγικό κόσμο της Μουσικής, με ένα ολοκληρωμένο, επιτυχημένο και πλήρως οργανωμένο σύστημα εκμάθησης.
Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι ότι τα παιδιά λαμβάνοντας μέρος στις εξετάσεις είτε στη θεωρία ,είτε σε όργανο από το Grade 6 και πάνω αναλόγως με την βαθμολογία τους αποκτούν ucas points και A-levels τα οποία είναι τα προαπαιτούμενα για την εισαγωγή τους σε οποιοδήποτε ξένο πανεπιστήμιο & για όλες τις Σπουδές τους , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ !
Το ABRSM (Associated Board of the Royal Schools of Music, δηλ. της Ένωσης Βασιλικών Μουσικών Ακαδημιών του Ηνωμένου Βασιλείου) είναι ο μεγαλύτερος δημόσιος οργανισμός μουσικής εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς εκδότες και ο κορυφαίος – παγκοσμίως – παροχέας μουσικών εξετάσεων, αξιολογώντας περισσότερους από 630.000 υποψήφιους σε 93 χώρες κάθε χρόνο.
Στόχος του ABRSM είναι να εμπνεύσει την επιτυχία στον τομέα της μουσικής. Σε συνεργασία με τα Βασιλικά Μουσικά Εκπαιδευτήρια τού Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέρει υψηλής ποιότητας μουσικές σπουδές σε όλο τον κόσμο. Δείχνει τον τρόπο, ώστε μαθητές και καθηγητές να χτίσουν τις μουσικές τους δεξιότητες και να πετύχουν τους στόχους τους, ενθαρρύνοντας την πρόοδό τους.
Τα ιδρύματα που εκπροσωπούνται από το ABRSM είναι τα εξής:
α) Η Βασιλική Ακαδημία Μουσικής (Royal Academy of Music) – Λονδίνο
β) Το Βασιλικό Κολλέγιο Μουσικής (Royal College of Music) – Λονδίνο
γ) Το Βασιλικό Βόρειο Κολλέγιο Μουσικής (Royal Northern College of Music) – Μάντσεστερ
δ) Το Βασιλικό Ωδείο τής Σκωτίας (Royal Conservatoire of Scotland) – Γλασκώβη
To πρόγραμμα του ABRSM είναι σχεδιασμένο σε 8 Grades (επίπεδα – τάξεις), για τα οποία δεν υπάρχει προκαθορισμένη διάρκεια σπουδών, αλλά μόνο προκαθορισμένη εξεταστέα ύλη από το διεθνές ρεπερτόριο.
 
class