Άννα Μανωλαράκη

Δασκάλα φωνητικής

Η μουσική είναι το πάθος μου!
Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις και να βελτιώσεις τη φωνή σου, είτε τραγουδάς επαγγελματικά είτε γιατι απλά σου αρέσει και να σε στηρίξω σε όποιο είδος τραγουδιού αγαπάς και σε εκφράζει περισσότερο!

Ως αληθινός λάτρης της μουσικής ασχολήθηκα σε ένα ευρύ φάσμα. Από μουσικός, τραγουδίστρια, δασκάλα φωνητικής μέχρι παραγωγός, ηχολήπτρια, τεχνικός διευθυντής.

 Άρχισα να τραγουδάω και να αυτοσχεδιάζω στα πρώτα μου πλήκτρα πολύ μικρή, οπότε οι γονείς μου με έστειλαν σε σχολείο με μαθήματα μουσικής σε ηλικία 6 ετών και σε ωδείο για μαθήματα πλήκτρων στα 8 μου.

Παρακολούθησα τη μουσική σχολή Κυψέλης αποκτώντας πιστοποιητικό πλήκτρων με καθηγήτρια την κα. Φραντζέσκα Σκλάβου και θεωρίας μουσικής.

Το 2000 παρακολούθησα το Opera Ωδείο αποκτώντας πτυχίο μουσικής τεχνολογίας-ηχοληψίας με τον κο. Κώστα Σινανά και μουσικής αρμονίας.

Το 2005 παρακολούθησα μαθήματα φωνητικής με την κα. Ελισάβετ Καρατζόλη και το 2017 απέκτησα πτυχίο φωνητικής από το Εθνικό Ωδείο Αθηνών με άριστα.

Έχω δουλέψει, από το 2000, ως ηχολήπτρια PA ή σκηνής σε πολλές συναυλίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Gregory Isaacs, ο Haig Yazdjian, η Ross Daily, η Νατάσσα Μποφίλιου, τα Υπόγεια Ρεύματα, magic de spell κ.λπ.

Είμαι η τραγουδίστρια και παραγωγός των “Karma” από το 2004. Ήμουν στα πληκτράς τους από το 1998.

Το 2009 κυκλοφορήσαμε τον πρώτο μας δίσκο «Κάρμα» με τη συμμετοχή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Τον Αύγουστο του 2012 κυκλοφορήσαμε το 2ο μας άλμπουμ “το χρέος” που περιέχει αποσπάσματα της Ασκητικής του Νίκου Καζαντζάκη, με τους Γιώργο Σκορδαλό (Κρητικό λαούτο)-Ντέιβιντ Λιντς(σαξ)-Παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου, Μπέρνι Πρέσιους (ουλλένιες γκάιντες)Διαχειρίζομαι από το 2001 την εταιρεία (Groove House Studios)-pro στούντιο ηχογράφησης-ενοικίαση PA.Η εταιρεία μας έχει καλύψει πολλές μεγάλες συναυλίες όπως το 1ο φεστιβάλ ECM (jazz) στην Αθήνα, Gregory Isaacs, φεστιβάλ Υμηττού κ.λπ.

To 2018 κυκλοφορήσαμε το 3ο άλμπουμ μας με το Karma (“illusions”) feat. Ο Mike LePond (Symphony X) και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (Crush)το  master έγινε στα Finnvox Studios από τη Mika Jussila (nightwish, stratovarious κ.λπ.) αλλάζοντας τον ήχο μας από rock/hard rock σε prog συμφωνικό μέταλ.